Eugenie Bouchard doet het weer en jaagt hartslagen de hoogte in als Catwoman op Wimbledon

Eugenie Bouchard doet het weer en jaagt hartslagen de hoogte in als Catwoman op Wimbledon
Foto: © photonews

Haar hoogdagen in het tennis liggen al even achter ons, maar Eugenie Bouchard weet nog wel altijd hoe ze de show moet stelen. De ravissante Canadese, ooit het nummer vijf van de wereld, zorgt alvast voor een traditiebreuk met haar outfit op de trainingsbaan van Wimbledon.

Het derde grandslamtoernooi van het jaar staat bol van de traditie. Eén van die tradities wil dat spelers en speelsters steeds een witte outfit dragen bij het betreden van het heilige gras. Bouchard, die ondertussen de 78ste plaats bekleedt op de wereldrangschikking, heeft er lak aan en ruilde tijdens één van haar trainingen het wit in voor zwart.

ZOALS SERENA OF HALLE BERRY

Alsof dat nog niet ophefmakend genoeg is, was het dan nog een soort Catsuit. Het doet enigszins denken aan de outfit die Serena Williams eens droeg op Roland Garros. Of aan de film Catwoman met Halle Berry in de hoofdrol, dat kan ook.

Ondanks haar mindere sportieve prestaties haalt Bouchard nog geregeld het nieuws met bepaalde onthullende of opmerkelijke foto's. Of haar jongste moment de gloire ook in de bestuurskamer van het oerconservatieve Wimbledon geapprecieerd zal worden, is echter zeer de vraag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws