🎥 Showman Monfils doet met haast onmogelijk shot de monden openvallen in Halle

🎥 Showman Monfils doet met haast onmogelijk shot de monden openvallen in Halle

Het ATP-toernooi van het Duitse Halle, één van de favoriete toernooien van Roger Federer, is van start gegaan. In de eerste ronde trok Gaël Monfils alvast de schijnwerpers naar zich toe. Met een wonderbaarlijke slag zorgde hij nu al voor hét shot van het toernooi.

De Fransman speelde in zijn eerste ronde tegen zijn landgenoot Pierre-Hugues Herbert. Die laatste leidde op een gegeven moment met 7-6 en 2-1. Het eerste punt van het vierde spel uit set twee was ontegensprekelijk het meest spraakmakende punt van de wedstrijd.

Monfils kwam naar het net en speelde een backhand volley, maar kreeg een fraaie lob om de orgen. Monfils moest er dus achteraan lopen. Vaak zie je dan spelers de bal tussen de benen spelen. Zelfs dat was niet nodig voor de spektakelman.

APPLAUS VAN TEGENSTANDER

Met de rug naar het net speelde Monfils een achteloos ogende backhand. Tot ieders verbazing viel die enig mooi cross-court achter het net en werd het de perfecte passing. Monfils genoot er duidelijk zichtbaar van en ook Herbert had er wel een applausje voor over. Het was wel die laatste die de partij zou winnen met 7-6 (8/6) en 6-4.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws