Andy Murray voor zijn grote comeback: "Deze operatie heeft mijn leven echt veranderd"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties

Andy Murray voor start van Queens: "Heupoperatie heeft mijn leven veranderd"

Andy Murray voor zijn grote comeback: "Deze operatie heeft mijn leven echt veranderd"
Foto: © photonews

Of hoe het tij snel kan keren. Na zijn snelle exit op de Australian Open leek de professionele tenniscarrière van Andy Murray aan een zijden draadje te hangen. Vijf maanden later lijkt de Schot helemaal pijnvrij en treedt hij aan in het dubbelspel van Queens.

Murray acht een deelname aan het enkelspel nog iets te vroeg, maar woensdag speelt de Schot op zijn geliefkoosde Queens wel zijn eerste competitieve match sinds vijf maanden in het dubbelspel. Samen met de Spaanse grasspecialist Feliciano Lopez. 

De 32-jarige ex-nummer één van de wereld wilde graag een afscheid op Wimbledon, maar het lijkt zelfs dat de profcarrière van Murray nog lang niet over is dankzij zijn heupoperatie. 

'Niet verwacht'

"Ik had niet verwacht om hier nu te staan", vertelde Murray op een persconferentie. "Ik had geen idee hoe het zou voelen als ik me liet opereren. Maar het is briljant. Deze operatie heeft mijn leven echt veranderd, zeker als je ziet waar ik stond. Ik kijk er echt naar uit om terug te keren, maar ik weet ook niet goed wat ik moet verwachten."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

13/10/2019 - 20/10/2019 European Open

Nieuwste reacties