Kirsten Flipkens in de wolken met grandslamzege van Barty en verwijst naar zware nederlaag
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 2 reacties

Hartelijke felicitaties van Kirsten Flipkens voor grandslamwinnares Barty

Kirsten Flipkens in de wolken met grandslamzege van Barty en verwijst naar zware nederlaag
Foto: © photonews

Haar uitschakeling in de halve finales van het dubbelspel op Roland Garros lijkt al verteerd. Kirsten Flipkens mist dan wel vedetten in het huidige damestennis, maar is wel erg in haar nopjes met de uiteindelijke winnares van Roland Garros. Flipkens komt ook met een leuke anekdote.

Ashleigh Barty veroverde in Parijs haar eerste Grand Slam door Markéta Vondrousova te kloppen in de finale. Kirsten Flipkens kwam op sociale media met een opvallend verhaal. "Het is bijna twee jaar geleden sinds ze mij ervan langs gaf in de kwalificaties van Cincinatti met 6-1 en 6-0", zei ze over de nieuwe Roland Garros-kampioene.

VOORSPELLINGEN WORDEN WERKELIJKHEID

"Ik speelde niet eens zo slecht en toch verloor ik met 6-1 en 6-0? Na die match zei ik: Die gaat binnen het jaar in de top tien staan als dit haar niveau is. Ik weet niet wanneer, maar ze gaat een Grand Slam winnen. Bedankt om mijn twee voorspellingen te laten uitkomen. Indrukwekkend", oordeelt Flipkens.

De speelster uit Mol laat ook nog weten dat ze houdt van de speelwijze van Barty, die haar aan die van zichzelf doet denken. Vooral de slices van de Australische blijken haar te bevallen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws