🎥 Federer en Nadal zien hun clash in halve finales tegemoet: "Anders had ik niet op gravel moeten spelen"

🎥 Federer en Nadal zien hun clash in halve finales tegemoet: "Anders had ik niet op gravel moeten spelen"
Foto: © photonews

Er moeten nog twee halvefinalisten aangeduid worden in het heren enkelspel, maar één halve finale ligt alvast en dat gaat er eentje zijn om vingers en duimen vanaf te likken. Het is immers de clash der clashes: Federer vs Nadal. Beide heren lijken er zin in te hebben.

Federer maakte dit jaar zijn terugkeer op gravel en heeft er nog geen spijt van. De Zwitser gelooft volop in zijn kansen. "Ik heb vijf matchen moeten winnen om hier te geraken. Zoals tegen elke speler, heb je altijd een kans. In sport moet elke match gespeeld worden", haalt de FedExpress een cliché boven op zijn persconferentie.

Hij kijkt alvast uit naar de uitdaging, blijkt wanneer hij zijn mindset beschrijft. "Ik ben blij tegen Rafa te kunnen spelen. Als je op gravel iets wil bereiken, is het onvermijdelijk dat je Rafa zult tegenkomen. Dat wist ik. Anders had ik niet op gravel moeten spelen."

Het gaat een speciaal moment worden 

Ook Nadal kijkt ernaar uit. "Voor mij is het het belangrijkste dat ik in de halve finales sta. Nu tegen Roger moeten in de halve finale, is iets extra. We hebben de belangrijkste momenten van onze carrière gedeeld. Het is een nieuwe episode. Ik ben er blij mee. Het gaat een speciaal moment worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws