Ook in Madrid blijft David Goffin op de sukkel: Belgische nummer één geeft twee keer een bonus uit handen
Redactie
| 6 reacties

David Goffin vliegt er op het ATP-toernooi van Madrid al in de eerste ronde uit

Ook in Madrid blijft David Goffin op de sukkel: Belgische nummer één geeft twee keer een bonus uit handen
Foto: © photonews

Na zijn hoopgevende prestatie en halve finale op het ATP-toernooi van Estoril kreeg David Goffin in Madrid alweer een opdoffer van formaat te verwerken. De Luikenaar ging er in de eerste ronde meteen uit tegen Marton Fucsovics.

Na zijn halve finale in het Portugese Estoril won David Goffin (ATP 23) twee plaatsen op de ATP-ranking. De volgende bestemming was de Spaanse hoofdstad Madrid, waar hij op het sterk bezette toernooi in de eerste ronde de Hongaar Marton Fucsovics (ATP 36) tegen het lijf liep. En het werd dus opnieuw een teleurstelling van formaat voor de Luikenaar.

4-0 bonus

Nochtans was er na vier spelletjes geen vuiltje aan de lucht, want Goffin liep al snel uit naar een 4-0 voorsprong in de eerste set. Maar onze 28-jarige landgenoot stortte daarna volledig in en moest de overige zes games aan de Hongaar laten, 6-4. 

Ook in de tweede set kreeg Goffin een bonus en kwam hij 4-2 voor. Opnieuw gaf hij het helemaal uit handen en moest hij ook de tweede set aan Fucsovics laten, 7-5. Alweer een snelle uitschakeling voor Goffin, die al maanden naar zijn beste vormpeil zoekt. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws