Ruben Bemelmans al toe aan zijn tweede dubbelfinale in amper twee weken tijd

Ruben Bemelmans al toe aan zijn tweede dubbelfinale in amper twee weken tijd

De carrière van Ruben Bemelmans is stilaan een nieuwe wending aan het nemen. Enigszins vergelijkbaar met Elise Mertens boekt Bemelmans de jongste tijd vooral succes in het dubbel. Aan de zijde van de Oekraïner Sergiy Stakhovsky is hij alvast sterk op dreef in Seoel.

Onlangs won Bemelmans samen met de Duitser Puetz in het dubbel nog de challenger van Tunis. Dat was op gravel, maar ook op hardcourt van het Zuid-Koreaanse Seoel kan onze landgenoot zijn mannetje staan. Aan de zijde van Stakhovsky rolt hij tot dusver de tegenstand op.

Met als gevolg dat het Belgisch-Oekraïense duo een ticket voor de finale beet heeft. In de halve finale waren Ramanathan uit India en Schnur uit Canada zijn tegenstanders. Meer dan 52 minuten konden zij Bemelmans en Stakhovsky niet aan de waggel houden.

REEKS VAN ZEVEN GAMES

Nadat Ramanathan en Schnur het openingsspel wonnen, begonnen Bemelmans en Stakhovsky aan een reeks van zeven games op rij. Hierna gunden ze hun tegenstanders nog slechts twee spelletjes en plaatsten ze zich met 6-1 en 6-3 voor de finale van de challenger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws