Nadal-killer geeft wel heel veel details vrij over relatie met US Open-winnares: "We hebben 12 tot 15 keer seks per week"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 2 reacties

Fabio Fognini geeft aan dat het er stevig aan toegaat in zijn relatie met Flavia Pennetta

Nadal-killer geeft wel heel veel details vrij over relatie met US Open-winnares: "We hebben 12 tot 15 keer seks per week"
Foto: © photonews

Op het ATP-toernooi van Monte Carlo was Rafael Nadal de grote favoriet, maar de Spanjaard werd geklopt door Fabio Fognini. Dat Fognini geweldig kan tennissen, is geweten. Alleen kan hij het zichzelf ook dikwijls moeilijk maken. Ook naast de baan is de Italiaan overigens nogal een speciaal geval.

In een gesprek met Le Iene doet Fognini zijn reputatie van bad boy alle eer aan. Hij heeft het onder meer over zijn relatie met ex-tennisspeelster Flavia Pennetta, die in 2015 de US Open won. "We hebben twaalf tot vijftien keer seks per week", onthult Fognini. "Tijdens toernooien doen we het iets rustiger aan. Dan houden we het op zeven of acht vrijpartijen per week."

Al wil Fognini nu ook niet teveel rekening houden met het moeten spelen van wedstrijden. "Of ik het al voor een wedstrijd geprobeerd heb? Zeker, ik raad het iedereen aan." Bij Il Corriere Della Sera komt ook zijn partner aan het woord. "Fabio zal altijd een beetje een driftkikker blijven. Zijn fans zijn dol op hem omdat hij net een gek paard is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws