Ruben Bemelmans blijft op de dool, Kimmer Coppejans wel een ronde verder in Murcia

Coppejans overleeft tweede ronde in Murcia in tegenstelling tot Bemelmans en De Greef

Ruben Bemelmans blijft op de dool, Kimmer Coppejans wel een ronde verder in Murcia
Foto: © photonews

Ruben Bemelmans beleeft niet de beste periode uit zijn carrière. Hij is afgegleden naar een plek buiten de top vijftig en ook de omschakeling naar graveltennis pakte niet meteen goed uit. Bemelmans leed op de Challenger in Murcia zijn zevende nederlaag op rij. Coppejans won zijn wedstrijd wel.

Bemelmans stond tegenover Hernandez-Fernandez, een speler uit de Dominicaanse Republiek. Aanvankelijk leek er geen vuiltje aan de lucht en al helemaal niet toen Bemelmans de eerste set op zak had. Aan het eind van set twee volgde echter de kenterin en daar had onze landgenoot niet meer van terug. Hernandez-Fernandez won met 3-6, 7-5 en 6-2.

COPPEJANS NU TEGEN ROSOL

Kimmer Coppejans heeft het toernooi wel ingezet met een zege tegen de Hongaar Attila Balazs. Coppejans moest ook wel hard werken voor zijn plaatsje in de volgende ronde. Na meer dan twee en een half uur won hij met 6-4, 3-6 en 6-3. Zijn tegenstander in de achtste finales is de Tsjech Lukas Rosol.

Met Arthur De Greef kwam er in Murcia overigens nog een derde Belg in actie. De Greef kon zijn Spaanse tegenstander weinig in de weg leggen. Zapata Miralles stuurde hem met 6-4 en 6-1 snel weer huiswaarts.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws