? Talentvolle top vijftig-speelster ontmoet nog grotere superster uit haar eigen land
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Maria Sakkari gaat landgenoot Giannis Antetokounmpo bezoeken

? Talentvolle top vijftig-speelster ontmoet nog grotere superster uit haar eigen land

De voorbije jaren zijn er wel meer talenten opgestaan in landen die niet meteen een traditie hebben in het tennis. Neem bijvoorbeeld Griekenland. Daar pronken ze nu met Stefanos Tsitsipas en bij de dames hebben ze ook Maria Sakkari. Die is intussen op bezoek geweest bij een nog grotere Griekse ster.

De 23-Sakkari heeft dan misschien nog niet het statuut van een echte topper, ze is zeker en vast een talentvolle speelster. In 2019 vielen de resultaten tot dusver nog wat tegen. Vorig jaar toonde ze wel haar potentieel door bijvoorbeeld de finale te halen in San Jose. Haar beste ranking ooit behaalde ze als nummer 29 van de wereld. Nu staat Sakkari 41ste.

Ze toont ook interesse in andere sporten, want in Miami is ze een bezoekje gaan brengen aan haar landgenoot Giannis Antetokounmpo. Hij is al jaren enkele van de meest veelbelovende basketbalspelers ter wereld en heeft dit seizoen een grote stap voorwaarts gezet door zijn club Milwaukee naar de eerste plaats in de NBA te piloteren.

SAKKARI ZIET GIANNIS WINNEN

Met Milwaukee ging Antetokounmpo overigens met 98-113 winnen in Miami. Na de wedstrijd kon hij even tijd vrijmaken om een praatje te slaan met Sakkari.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws