? Nadal en Osaka door, Alexander Zverev roemloos onderuit: de hoogtepunten vanop Indian Wells!
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Alexander Zverev kansloos huiswaarts gestuurd door Struff

? Nadal en Osaka door, Alexander Zverev roemloos onderuit: de hoogtepunten vanop Indian Wells!
Foto: © photonews

Op Indian Wells zijn er weer heel wat toppers aan de slag geweest. Rafael Nadal maakte misschien wel het meeste indruk. De Spanjaard veegde de vloer aan met Jared Donaldson. Alexander Zverev daarentegen mag vroegtijdig zijn valiezen pakken. De vrouwelijke toppers wonnen wel allemaal.

Opgelet: het laden van de beelden kan enkele momenten in beslag nemen! Rafael Nadal gaat in Indian Wells uiteraard voor de eindzege en hield die droom meer dan levend. Het tweede reekshoofd stuurde Donaldson naar huis met tweemaal 6-1.

Het derde reekshoofd was echter helemaal niet in zijn dagje. Het werd een pijnlijk gebeuren voor Alexander Zverev, die zijn meerdere moest erkennen in zijn landgenoot Jan-Lennard Struff. Die laatste triomfeerde met 6-3 en 6-1.

In het damestoernooi was Osaka - Collins één van de meest interessant ogende affiches. De nummer één van de wereld trok aan het langste eind met 6-4 en 6-2.

In tegenstelling tot Osaka had Angelique Kerber wel drie sets nodig om zich te plaatsen voor de achtste finales. De drievoudig grandslamwinnares klopte Vikhlyantseva met 3-6, 6-1 en 6-3.

Ook Masters-kampioene Elina Svitolina kwam in actie. De Oekraïense kwam als winnares uit een spannende tweesetter tegen Gavrilova. Het zesde reekshoofd haalde het met 7-5 en 6-4.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws