Straffe prestatie: Ysaline Bonaventure zorgt voor nieuwe stunt op Indian Wells

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Straffe prestatie: Ysaline Bonaventure zorgt voor nieuwe stunt op Indian Wells
Foto: © photonews

Wordt dit het jaar van Ysaline Bonaventure? De af en toe temperamentvolle Luikse is alvast goed op dreef de laatste weken. Op Indian Wells schopte ze het zelfs tot de derde ronde na een stuntzege tegen Donna Vekic.

Ysaline Bonaventure (WTA 144) heeft een ticket voor de derde ronde beet op Indian Wells. De kwalificatiespeelster klopte de Kroatische Donna Vekic (WTA 26) na een beklijvende driesetter en vergezelt zo Elise Mertens in de derde ronde. 

Onze 24-jarige landgenote verloor de eerste set met 1-6 tegen het 28e reekshoofd, maar daarna zette Bonaventure orde op zaken: 7-6 (7/5) en 6-4. 

In de derde ronde, de zestiende finales eigenlijk, kijkt Bonaventure de winnares van de wedstrijd tussen de Tsjechische Karolina Pliskova (WTA 5) en de Japanse kwalificatiespeelster Misaki Doi (WTA 121) in de ogen. 

Ali en Flipper?

Ook Alison Van Uytvanck (WTA 51) en Kirsten Flipkens (WTA 56) kunnen zich nog plaatsen voor de 1/16e finales. Flipkens treft de Amerikaanse Danielle Collins (WTA 25), terwijl Van Uytvanck ook een lastige klus wacht met de Zwitserse Belinda Bencic (WTA 23).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws