Duidelijke boodschap voor Goffin: "Verwacht dat iedereen selecteerbaar is"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Johan Van Herck verwacht dat David Goffin deelneemt aan finaleweek Davis Cup

Duidelijke boodschap voor Goffin: "Verwacht dat iedereen selecteerbaar is"
Foto: © photonews

De loting is inmiddels achter de rug, België weet dus tegen wie het het zal moeten opnemen in de groepsfase van de finaleweek van de Davis Cup. De grote vraag is: zal David Goffin er dan ook bij zijn? Johan Van Herck kan nog geen uitsluitsel bieden, maar heeft er een goed oog in.

De kapitein gaat ook voorzichtig om met het aanhalen van dit onderwerp. "We hebben nog contact gehad de voorbije twee weken na de ontmoeting tegen Brazilië. We hebben wel niet over de Davis Cup gepraat. Hij zit niet in de meest gemakkelijke situatie. Het was niet het juiste moment om daarover te praten", vindt Van Herck.

ANDERE ZORGEN VOOR GOFFIN

Toch is het geloof aanwezig dat hij in november op Goffin zal kunnen rekenen. "Ik heb er wel vertrouwen in dat hij er in Madrid bij zal zijn. Hij heeft me dat nog niet bevestigd. Ik denk wel dat het in zijn programma past. Hij heeft nu nog andere zorgen."

Niet onlogisch dat de focus van Goffin nu in de eerste plaats ligt op het aanstellen van een  nieuwe coach. "Er zijn andere zaken die hij wil oplossen. Die genieten prioriteit en nadien kunnen we erover praten. Ik verwacht wel dat iedereen selecteerbaar is voor de finaleweek in Madrid."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws