David Goffin kent eerste tegenstander op toernooi van Montpellier

Goffin treft Krajinovic in tweede ronde Montpellier

David Goffin kent eerste tegenstander op toernooi van Montpellier
Foto: © photonews

Terwijl bekend is geraakt dat zijn ex-trainer Thierry Van Cleemput in zee gaat met Simona Halep, geeft David Goffin deze week het beste van zichzelf in het Franse Montpellier. Hij weet ook tegen wie hij het zal opnemen in de tweede ronde: de Serviër Filip Krajinovic.

Goffin is het tweede reekshoofd in Montpellier en hoefde dus niet te spelen in de eerste ronde. Krajinovic daarentegen was niet vrijgesteld. Die moest de Franse kwalificatiespeler Nicolas Mahut partij geven. De twee maakten er een spannende partij van: Krajinovic haalde het met 7-6 (9/7) en 6-4.

2-0 VOOR GOFFIN

Als beloning krijgt het nummer 72 van de wereld in de tweede ronde David Goffin op zijn bord. Goffin won de vorige twee onderlinge ontmoetingen, al werden die wel op gravel gespeeld. In Montpellier is hardcourt de ondergrond.

De Luikenaar deed vorig jaar ook mee in Montpellier en haalde toen de halve finales. Hierna gaat Goffin onder andere deelnemen aan het toernooi van Rotterdam. Daar zal hij de Duitse topspeler Alexander Zverev alvast niet tegenkomen. Zverev geeft forfait met een enkelblessure.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws