David Goffin onderhoudt conditie bij ex-coach van Novak Djokovic, entourage hoopt op nieuwe coach voor Indian Wells
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

David Goffin onderhoudt conditie bij ex-coach van Novak Djokovic

David Goffin onderhoudt conditie bij ex-coach van Novak Djokovic, entourage hoopt op nieuwe coach voor Indian Wells
Foto: © photonews

Na zijn vroegtijdige uitschakeling op de Australian Open komt David Goffin (ATP 21) komende week opnieuw in actie op het ATP-toernooi van Montpellier. Afgelopen week onderhield hij de conditie bij de ex-coach van Novak Djokovic, Milos Raonic en Richard Gasquet.

Goffin komt woensdag opnieuw in actie op het toernooi van het Franse Montpellier. Het wordt zijn eerste wedstrijd na zijn uitschakeling in de 3e ronde op de Australian Open. Enkele dagen later brak hij ook met zijn coach Thierry Van Cleemput. 

Afgelopen week onderhield Goffin de conditie bij Ricardo Piatti, in het verleden onder meer de coach van Novak Djokovic, Richard Gasquet en Milos Raonic. Tegenwoordig begeleidt hij de Kroaat Borna Coric. 

Voor Indian Wells nieuwe coach

De Luikenaar zal echter met conditietrainer Fabien Bertrand naar Montpellier afreizen. Ondertussen is het nog steeds wachten op een nieuwe coach voor het nummer 21 van de wereld. Volgens HLN zou zijn entourage voor Indian Wells een nieuwe trainer willen voorstellen. Het toernooi in Californië gaat op 7 maart van start. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties