Johan Van Herck selecteert sterke Belgische ploeg om in Fed Cup Frankrijk te bekampen
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 2 reacties

België met sterkst mogelijke ploeg tegen Frankrijk in Fed Cup

Johan Van Herck selecteert sterke Belgische ploeg om in Fed Cup Frankrijk te bekampen

Johan Van Herck is voortaan ook aan de slag als kapitein van het Fed Cup-team. Zijn selectie voor de ontmoeting met Frankrijk in Luik is bekendgemaakt. Zoals verwacht maken de vier sterkste Belgische speelsters van het moment hun opwachting.

Van problemen zoals in de Davis Cup blijft Van Herck in de Fed Cup bespaard. Elise Mertens, Alison Van Uytvanck, Kirsten Flipkens en Ysaline Bonaventure tekenen allevier present. Zij nemen het op negen en tien februari in Luik op tegen Frankrijk, dat eveneens met zijn sterkste selectie kan aantreden.

"Met Elise, Alison, Kirsten en Ysaline kunnen we een heel sterk team opstellen voor deze kwartfinale. We zijn ervan overtuigd dat we met deze vier meisjes sterk gewapend zijn en met vele opties aan de start komen om Frankrijk te verslaan", laat Van Herck weten.

OPROEP AAN DE FANS

De drang naar succes is alleszins groot. "We zijn met z'n allen supergemotiveerd om ons van onze sterkste kant te laten zien aan de Belgische tennisliefhebbers en roepen hen op massaal naar Luik af te zakken en ons naar winst te schreeuwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws