Toch nog een tikkeltje hoop voor Andy Murray?
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Andy Murray liet zich in het geheim opereren

Toch nog een tikkeltje hoop voor Andy Murray?
Foto: © photonews

In de aanloop naar de Australian Open leek het erop dat de tennisloopbaan van Andy Murray ieder moment voorbij kon zijn, maar de Schot heeft het nog niet helemaal opgegeven. Hij heeft in het geheim een operatie ondergaan waarvan hij hoopt dat ze een einde kan maken aan zijn problemen.

Op een persconferentie voorafgaand aan de Australian Open had Murray gezegd dat de pijn niet meer te harden was en hij misschien zelfs Wimbledon niet meer zou halen. Na zijn uitschakeling in de eerste ronde tegen Bautista Agut liet hij de deur toch weer op een kiertje, maar zei hij wel dat om langere tijd te kunnen doorgaan er sowieso een grote operatie nodig was.

Die operatie is inmiddels al uitgevoerd in een ziekenhuis in Londen. "Hopelijk maakt dit een einde aan de pijn aan mijn heup. Ik heb nu een kunstheup", deelt Murray mee op Instagram. Door op dit tijdstip onder het mes te gaan, kan Murray volgende week uiteraard niet aantreden in het toernooi van Marseille. 

 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I underwent a hip resurfacing surgery in London yesterday morning...feeling a bit battered and bruised just now but hopefully that will be the end of my hip pain 😀 I now have a metal hip as you can see in the 2nd photo 👉👉 and I look like I've got a bit of a gut in photo 1😂

Een bericht gedeeld door Andy Murray (@andymurray) op

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws