? Nick Kyrgios koud gepakt door landgenoot na meest onwaarschijnlijke opslag ooit (en dat op matchpunt!)
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 4 reacties

Bernard Tomic eindigt wedstrijd tegen Nick Kyrgios met onwaarschijnlijke ace

? Nick Kyrgios koud gepakt door landgenoot na meest onwaarschijnlijke opslag ooit (en dat op matchpunt!)
Foto: © photonews

Als de Australiërs Bernard Tomic en Nick Kyrgios op de baan staan, dan krijgen de toeschouwers spektakel te zien. Zoveel is zeker. Maar hoe Tomic op de Kooyong Classic de match in een beslissende plooi legde, tart echter alle verbeelding.

De Kooyong Classic is een exhibitietoernooi dat als opwarmertje voor de Australian Open geldt. Maar Bernard Tomic en Nick Kyrgios deden hun reputatie opnieuw alle eer aan. 

Bij 6-3 en 5-4 (40-15) in het voordeel van Tomic kreeg Kyrgios een matchbal tegen. En dan pakte de nummer 85 van de wereld uit met een geniale maar even verrassende ingeving. Terwijl hij met het ene hand het balletje liet botsen, sloeg hij achter zijn rug een onderhandse service richting Kyrgios. 

Bad boys

Kyrgios wist - net als heel wat fans overigens - niet van waar hij het had, maar de umpire kon niet anders dan het punt aan Tomic geven, die op een dus wel heel eigenaardige manier de wedstrijd won. 

Het punt kwam beide spelers wel op heel wat kritiek te staan. Kyrgios en Tomic hebben al een reputatie als 'bad boys' en dit maakte hen zeker niet populairder bij de fans. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws