Flikt Roger Federer het nog één keer?
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Roger Federer bespreekt zijn kansen op nog een grandslamtitel

Flikt Roger Federer het nog één keer?

Wie meedoet aan de Hopman Cup, mag binnen enkele dagen alweer zijn/haar racket bovenhalen. Niemand minder dan Roger Federer is alvast van de partij. De Zwitser is zelfs al aangekomen in Perth en blikte er reeds vooruit naar het aankomende seizoen.

Velen vragen zich af of hij in staat is om te triomferen op de Australian Open, of in andere grandslamtoernooien. "Ik denk dat mensen wel weten dat als ik iets onvoorstelbaars zou doen in Melbourne, dat dit geweldig zou zijn. Als het niet gebeurt, is het misschien logisch dat je niet elk jaar hetzelfde tennis kan produceren. Om een Slam te winnen, moet er veel gebeuren."

Federer heeft alvast hard gewerkt om er weer een uitstekend jaar van te maken. "Ik hoop dat het een geweldig seizoen zal zijn, want de vorige twee seizoenen waren te gek en goed voor mij. Ik ben zeer blij met hoe het tussenseizoen gelopen is. De laatste drie, vier weken zijn heel intens geweest."

VOOR HET EERST TEGEN SERENA

In het gemengd dubbel zal Federer op de Hopman Cup tegenover Serena Williams staan op 1 januari. "Dat wordt niet zomaar een tennismatch. Het zal één keer gebeuren en daarna wellicht nooit meer. Ik hoop dat we beiden pijnvrij kunnen spelen."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws