Serena Williams kijkt al uit naar 2019 en stelt 'gekke, grote doelen'
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Serena Williams houdt grote doelstellingen voor 2019 nog geheim

Serena Williams kijkt al uit naar 2019 en stelt 'gekke, grote doelen'

Als de speelsters op de WTA-tour straks in 2019 opnieuw het beste van zichzelf geven, zal er ook weer met volle verwachting gekeken worden naar Serena Williams en hoe zij haar carrière verderzet. De Amerikaanse geeft aan dat ze 'gekke, grote doelen' koestert voor 2019.

"Ik kijk echt uit naar wat eraan komt in 2019", zegt ze aan The National. "Ik heb altijd gekke, grote doelen. Maar ik hou ze voor mezelf." Haar doelstellingen verkondigen aan de buitenwereld, is er voorlopig dus niet bij. "Die een beetje geheim houden, helpt me om mijn best te doen."

VERWACHTINGEN OVERSTEGEN

Williams is wel tevreden met wat ze dit jaar gepresteerd heeft. "Eerlijk gezegd, ik kan niet geloven wat voor een jaar ik heb gehad. Ik verwacht altijd het beste van mezelf, maar het bereiken van twee opeenvolgende grandslamfinales heeft mijn verwachtingen overstegen."

Binnen enkele dagen gaat Serena aantreden in de Mubadala World Tennis Championships in Abu Dhabi, net als zus Venus. "Ik heb nooit tegen iemand gespeeld waar ik meer respect voor heb en voor wie ik zo op mijn hoede ben. Ik heb veel succes gekend in het Midden-Oosten en het is leuk om terug te komen op een plek waar je het goed gedaan hebt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws