Dertienvoudig toernooiwinnaar in het dubbel gaat door het lint en heeft rechtszaak aan zijn been

Dertienvoudig toernooiwinnaar in het dubbel gaat door het lint en heeft rechtszaak aan zijn been
Foto: © photonews

In 2007 heeft hij zijn tennisracket opgeborgen en sindsdien lijkt het de verkeerde kant op te gaan met Justin Gimelstob. De Amerikaan moet volgende woensdag zelfs voor de rechtbank verschijnen omdat hij iemand die hij vroeger als een vriend beschouwde, heeft aangevallen.

Randall Kaplan beweert dat Gimelstob hem langs achteren heeft aangevallen op de avond van Halloween. Met verschillende schaafwonden en mogelijk een hersenschudding tot gevolg. Gimelstob zou hem eerder ook al eens bedreigd hebben.

VECHTSCHEIDING AAN DE GANG

De voormalige tennisspeler moet alvast een tijdelijk contactverbod naleven in afwachting van een definitieve uitspraak van de rechtbank. Hij ligt momenteel in scheiding met zijn echtgenote Carly, die twee jaar geleden ook al een klacht tegen hem indiende wegens huiselijk geweld.

Tijdens zijn tenniscarrière was Gimelstob vooral een begenadigd dubbelspeler. Hij schopte het tot de top twintig van de wereld en haalde als dubbelspeler de halve finales van de Australian Open. In totaal won hij dertien dubbeltoernooien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws