Coach van Kiki Bertens prikt na nominaties Sportgala: "Rare smaak in mijn mond"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Coach Raemon Sluiter begrijpt niet dat Kiki Bertens niet genomineerd is voor Sportgala

Coach van Kiki Bertens prikt na nominaties Sportgala: "Rare smaak in mijn mond"

Raemon Sluiter, coach van de Nederlandse tennisspeelster Kiki Bertens, is bij de laatste drie om verkozen te worden tot Nederlandse Coach van het Jaar. Maar Sluiter begrijpt niet dat zijn pupil zelf er niet bij is.

Bij nominatie van Sportvrouw van het Jaar was er een shortlist van 14 gemaakt met daarbij Kiki Bertens.  Maar het Nederlandse nummer 9 van de WTA-ranking is er niet meer bij, want alleen wielrenster Anna van der Breggen, schaatster Jorien ter Mors, shorttrackster Suzanne Schulting en wielrenster Annemiek van Vleuten maken nog kans op de titel van Sportvrouw van het Jaar.

En dat valt toch niet in goede aarde bij Raemon Sluiter. "Tof om genomineerd te zijn als coach van het jaar", laat Sluiter via sociale media weten, "maar rare smaak in m’n mond dat Kiki, degene die toch echt al die balletjes over dat net en binnen die lijnen heeft geslagen, niet genomineerd is. Denk dat we rustig kunnen stellen dat dit zonder haar niet gelukt was..."

Samen met Jac Orie (langebaanschaatsen) en Jeroen Otter (shorttrack) maakt Sluiter uit wie Coach van het Jaar wordt bij onze noorderburen. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws