? Naast Jagger, Di Caprio en Deschamps nog schoon volk in Parc des Princes, toptennisster was ook in Parijs
Mathias Vranckx
| 0 reacties

Kristina Mladenovic dankt Paris Saint-Germain voor uitnodiging PSG - Liverpool

? Naast Jagger, Di Caprio en Deschamps nog schoon volk in Parc des Princes, toptennisster was ook in Parijs

De hoogste ranking van Mladenovic ooit is de tiende plaats . Grotendeels schommelt ze wel tussen plek 11 en 20, toch kunnen we de Française van Servische afkomst gerust een toptennisster noemen. Ontspannen doet ze al eens graag tijdens een voetbalwedstrijd. Liefst een match van favoriete club PSG.

En zo geschiedde gisteren (28 november, nvdr.). Samen met broer Luka zakte Kristina Mladenovic naar Parijs af voor de Champions League-kraker tussen Paris Saint-Germain en het Engelse Liverpool. Via Twitter liet de tennisster weten dat ze zich geamuseerd had en het een geweldige wedstrijd vond.

Nog andere beroemdheden

De vriendin van Dominic Thiem (mannelijke proftennisspeler, nvdr.) was overigens niet de enige bekende kop in het stadion van de Parijzenaars gisteren. Naast Cavani, Di Maria, Neymar en Mbappé op het veld zaten er ook enkele celebrities in de tribune.

Niemand minder dan zanger Mick Jagger, acteur Leonardo Di Caprio en de Franse bondscoach Didier Deschamps tekenden present en zagen dat het goed was. PSG klopte Liverpool overigens met 2-1. Zo ligt alles nog open in deze groep. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws