Bijzonder cadeau voor 23e verjaardag van Elise Mertens: "Dit verjaardagscadeau ga ik nog lang onthouden"
Redactie
| 1 reacties

Elise Mertens bezoekt op haar 23e verjaardag de set van Thuis

Bijzonder cadeau voor 23e verjaardag van Elise Mertens: "Dit verjaardagscadeau ga ik nog lang onthouden"
Foto: © photonews

Elise Mertens mocht afgelopen zaterdag 23 kaarsjes uitblazen. De Belgische nummer één vierde dat door af te zakken naar de set van ... 'Thuis'.

Mertens is een grote fan van de Vlaamse soap en dus had haar mama haar verrast met een bezoekje aan de set. "Ik ben heel blij dat ik de studio's nu eens in het echt heb kunnen bewonderen", vertelde Mertens bij Sporza. "Ik ben zo'n oplettende kijker en toch ziet alles er zo anders uit! Dit is echt uniek om mee te maken."

"Het meest bijzondere vond ik om een opname van dichtbij mee te maken. Ik stond naast de set terwijl de camera's liepen voor een scène tussen Nancy en Marianne en ik kreeg er gewoonweg kippenvel van!"

Verstand op nul

Het favoriete personage van Mertens is 'den Eddy', gespeeld door Daan Hugaert. "Ik kijk al van jongs af aan naar Thuis. Na een hele dag trainen doet het deugd om in de zetel voor tv te kruipen en Thuis te kijken, een gewoonte die we al jaren hebben. Het is voor mij alle verstand op nul en puur genieten, in welk land ik op dat moment ook ben."

"Ik krijg in het buitenland tijdens toernooien dan het gevoel dat ik toch een beetje thuis ben. Ik keek dan ook heel erg uit naar deze verrassing. Dit verjaardagscadeau ga ik sowieso nog lang onthouden. Voor ik vertrok heb ik bij de schrijvers laten vallen dat ze mij altijd mogen bellen om eens langs te komen in de Frens", besluit de Limburgse. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws