Belgische tenniscoach Wim Fissette gaat zo goed als zeker (opnieuw) in zee met ex-nummer 1
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties

Wim Fissette gaat zo goed als zeker opnieuw samenwerken met Viktoria Azarenka

Belgische tenniscoach Wim Fissette gaat zo goed als zeker (opnieuw) in zee met ex-nummer 1

Wim Fissette werkte in het verleden al samen met Kim Clijsters, Simona Halep, Johanna Konta en Angelique Kerber, maar het ziet er naar uit dat de succesvolle Belg opnieuw een topper gestrikt heeft. Fissette gaat zo goed als zeker een tweede keer samenwerken met de Wit-Russische Victoria Azarenka.

De naar de Verenigde Staten verhuisde Azarenka heeft enkele moeilijke jaren achter de rug door een vechtscheiding en het hoederecht over haar zoontje. Daarom stond tennis de laatste tijd op een laag pitje bij de voormalige nummer één van het vrouwentennis. 

In 2015 en 2016 werkte ze al eens 1,5 jaar samen met Wim Fissette, maar de samenwerking stopte uitgerekend door haar zwangerschap en afwezigheid op het WTA-circuit. Maar een nieuwe samenwerking tussen de 29-jarige Wit-Russische en Fissette lijkt volgens HLN in de maak. 

Fissette zelf brak nog niet zo lang geleden met de Duitse ex-nummer één Angelique Kerber, met wie hij dit jaar nog een titel op Wimbledon vierde. Voor de WTA Finals in Singapore werd echter de breuk bevestigd door Kerber. In het verleden werkte hij ook al samen met Kim Clijsters, Johanna Konta en huidig nummer één Simona Halep. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws