Na Antwerpen zit Bemelmans met één vraag: "Ik hoop dat David Goffin zal spelen, maar dat is nooit zeker"

Na Antwerpen zit Bemelmans met één vraag: "Ik hoop dat David Goffin zal spelen, maar dat is nooit zeker"
Foto: © photonews

De European Open is geen denderend succes geworden voor Ruben Bemelmans. Zowel in het enkelspel als in het dubbelspel verloor hij in de eerste ronde. De focus wordt nu stilaan verlegd naar volgend jaar en dus ook naar de Davis Cup. Bemelmans is benieuwd of Goffin tegen Brazilië in actie komt.

De ontmoeting in de Davisbeker in en tegen Brazilië belooft een ferme uitdaging te worden. "Ik hoop dat David Goffin kan spelen, maar dat is nooit zeker. Hun attitude kennende zal het bij hun een heel andere match worden dan onze ontmoeting in 2016. Het is een grote affiche", erkende Bemelmans. Of hij voor of tegen het nieuwe format is, wilden we nog weten. "Tegen", maakte onze landgenoot erg duidelijk.

Hij kan zich wel aan één iets uit het ATP-toernooi in Antwerpen optrekken: de tweede set van zijn dubbelwedstrijd aan de zijde van Joris De Loore was behoorlijk goed. "We waren goed begonnen aan die set. We lieten niet teveel liggen in de returns. Er zat meer variatie in ons spel. Na de eerste set hebben we het in handen genomen. We haalden een goed niveau. Nu nog de kansen afmaken..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws