Belgische ex-profspeelster geeft umpire gelijk: "Serena is een dramaqueen, hé"
Redactie
| 19 reacties

Dominique Monami is het eens met umpire na aanvaring met Serena Williams op US Open

Belgische ex-profspeelster geeft umpire gelijk: "Serena is een dramaqueen, hé"
Foto: © photonews

Serena Williams heeft zich in de finale van de US Open van haar minder goede kant laten zien. Ze ging in discussie met de umpire nadat haar coach instructies had gegeven tijdens de match en ging daarna nog flink tekeer. Dominique Monami is het eens met de umpire.

Spijtig genoeg werd er na de match niet over de zege van Naomi Osaka maar wel over de aanvaring van Serena Williams gesproken. "De beslissingen van de stoelscheidsrechter waren helemaal correct", vertelde Dominique Monami vanochtend bij Radio 1.

"Je krijgt niet zomaar een waarschuwing voor coaching als er niet al iets gebeurd is. De coach had waarschijnlijk al een paar keer een teken gedaan en dan volgt de beslissing van de scheidsrechter", vervolgt de ex-profspeelster. 

Dramaqueen

Het is niet de eerste keer dat Serena over de schreef ging in een wedstrijd. "Natuurlijk komen dan frustraties bij Serena, maar de scheidsrechter wist heel goed dat er gecoacht werd en waarschijnlijk heeft hij een beetje gewacht voor die waarschuwing. En toen begon het... Serena is een dramaqueen, hé. Het is haar stadion, het is in New York en dan maakt ze nog meer drama", besluit Monami. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws