Novak Djokovic haalt uit naar de organisatie van de US Open
Redactie
| 1 reacties

Novak Djokovic haalt door gebrek aan zuurstof stevig uit naar de organisatie van de US Open

Novak Djokovic haalt uit naar de organisatie van de US Open
Foto: © photonews

Novak Djokovic heeft ondanks zijn plek in de halve finale van de US Open toch reden om te klagen. De hitte speelt alle spelers - inclusief de Serviër - parten. Hij haalde dan ook uit naar de organisatie in New York.

Na een driesetter klopte Djokovic de Australiër Millman, waardoor hij bij de laatste vier zit op de US Open. "Ik heb nog nooit zoveel gezweet als hier, het is echt ongelooflijk", aldus 'Nole' na zijn match. "Ik moet zeker tien T-shirts meenemen per match. En na twee spelletjes ben ik doornat van het zweet."

"Zowel overdag als ‘s nachts is er geen zuurstof beneden op het court. Het voelt alsof je in een sauna bent. Ik denk dat de organisatie zich moet bezighouden met deze kwestie."

Alles heeft natuurlijk te maken met het dak dat tegenwoordig op het Arthur Ashe Stadium staat. "Natuurlijk is het fantastisch dat de regen de wedstrijden niet onderbreekt. Maar met al die opgaves in de eerste ronde van spelers die het moeilijk hadden om te ademen, in het bijzonder in Arthur Ashe waar de lucht niet circuleert, denk ik dat hierover moet nagedacht worden", citeert Het Nieuwsblad de Serviër. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws