Hij moet zich niet in zijn nopjes voelen! Andy Murray met vreemd gevoel naar US Open

Hij moet zich niet in zijn nopjes voelen! Andy Murray met vreemd gevoel naar US Open
Foto: © photonews

Voor het eerst sinds Wimbledon 2017 neemt Andy Murray straks nog eens deel aan een grandslamtoernooi. Vroeger behoorde Murray steevast tot het rijtje kandidaten op de eindzege. De Schot denkt niet dat dit nu ook het geval is. Een bevreemdende ervaring is het op zijn minst.

Er waren tijdens zijn comeback ook positieve signalen, maar in Washington moest Murray forfait geven voor zijn kwartfinale tegen De Minaur en in Cincinnati verloor hij van Pouille. Daardoor behoort Murray niet meteen tot de titelkandidaten in New York. "Deze Grand Slam voelt anders aan", zegt Murray in een filmpje aan The Guardian. "De laatste tien jaar bereidde ik me voor om zo'n toernooi te winnen. Ik denk niet dat het dit jaar realistisch is. Dat is een lichtjes andere mentaliteit."

Uiteraard is Murray wel bijzonder blij om er opnieuw bij te zijn. "De laatste tien à elf jaar heb ik mijn trainingen en inspanningen tijdens het offseason ingesteld op dit soort evenementen. Het is moeilijk om ze te missen. Het is geweldig om er opnieuw naar terug te keren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws