Voormalig nummer één van de wereld moet tot het uiterste gaan
Redactie
| 1 reacties

Azarenka knokt zich in Cincinnati voorbij Suarez Navarro

Voormalig nummer één van de wereld moet tot het uiterste gaan

Het toernooi van Cincinnati is nog maar pas op gang gekomen of de eerste topspeelster moest al in actie komen. Die moest trouwens diep gaan om zich te kwalificeren voor de tweede ronde. Uiteindelijk slaagde Viktoria Azarenka er wel in.

Met 'good old' Carla Suarez Navarro was de tegenstand ook niet min. Dat was er ook aan te zien. De Spaanse liep 2-5 uit in de eerste set. Azarenka knokte zich weer langszij, al moest ze daarvoor wel twee setballen wegwerken. In de tiebreak was het dan toch weer Suarez Navarro die zich net iets sterker toonde.

LANGE REEKS

Bij 2-2 in de tweede set schakelde Azarenka een tandje hoger. De Wit-Russische begon aan een lange reeks. Liefst zeven games op rij won de speelster die in 2012 en 2013 de Australian Open op haar naam schreef. Het was alleszins ruimschoots voldoende voor setwinst.

De streak van Azarenka resulteerde dus ook in een 3-0 in de derde set, maar die voorsprong verdween als sneeuw voor de zon. Suarez Navarro kwam weer helemaal gelijk. Bij 5-4 moest de Spaanse wel serveren om in de wedstrijd te blijven. Het sein voor Azarenka om toe te slaan. Ze benutte meteen haar eerste matchpunt en haalde de winst naar zich toe met 6-7 (5/7), 6-2 en 6-4.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws