Andy Murray krijgt net als topper bij de dames wildcard voor hoog aangeschreven toernooi
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Murray en Azarenka krijgen wildcard voor Cincinatti

Andy Murray krijgt net als topper bij de dames wildcard voor hoog aangeschreven toernooi

Topspelers die door blessures of andere omstandigheden zijn teruggeslagen en zich weer een weg naar boven vechten, behouden vaak hun populariteit. Dat maakt ze ook interessant voor organisaties van toernooien om ze een wildcard te geven. Daar kunnen Andy Murray en Viktoria Azarenka van profiteren.

De Cincinatti Open is dan wel geen Grand Slam, het is wel een toernooi met een goede reputatie tijdens het Amerikaanse hardcourtseizoen. Het toernooi van Cincinatti staat volgende maand op het programma. Andy Murray bij de mannen en Viktoria Azarenka bij de vrouwen zullen dus zeker van de partij staan.

Murray gaf onlangs nog verstek voor Wimbledon. Aangezien de Brit nog maar pas zijn rentrée had gemaakt, vreesde hij dat wedstrijden naar vijf gewonnen sets te uitputtend zouden zijn. De Schot was bijna een jaar buiten strijd geweest en was in januari onder het mes geweest.

VECHTSCHEIDING

Een heel ander verhaal bij Azarenka. De Wit-Russische was verwikkeld in een vechtscheiding die vooral over het hoederecht over haar zoon Leo ging. Daardoor was Vika lange tijd niet te zien op de tennisbanen. Murray en Azarenka zijn allebei voormalig nummer één van de wereld. Naast hen zullen er nog zeven spelers een wildcard krijgen voor het toernooi van Cincinatti.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws