Ook topaffiche tussen Djokovic en Nadal draait uit op echte thriller!

Ook topaffiche tussen Djokovic en Nadal draait uit op echte thriller!
Foto: © photonews

Nadat de halve finale tussen Djokovic en Nadal gisteren gestaakt werd, ging de partij vandaag verder. Zij voedden ook nog de discussie over het al dan niet invoeren van een tiebreak in de vijfde set, want ook deze partij bleef maar duren. Djokovic haalde het in de laatste set met 10-8.

De Serviër stond al 2-1 in sets voor bij de hervatting van het spel. In de vierde set waren er drie keer drie spelletjes op rij die door dezelfde speler gewonnen werden. Als meest agressieve speler op de baan slaagde Nadal hier een keer meer in dan zijn tegenstander. Een vijfde set zou dus beslissen.

FANTASTISCH NIVEAU

Daarin was het weer genieten van het allerbeste tennis met deze twee toppers die een fantastisch niveau haalden en mekaar geen duimbreed toegaven. Djokovic redde drie breakballen om 8-7 voor te komen. In het volgende spel had hij een matchbal, maar die werd weggewerkt door Nadal.

Voor de nummer één van de wereld was het in diens volgende servicegame toch plots over. Met een blanco spel haalde Djokovic de winst binnen. Zo staat Djokovic in de finale nadat hij Nadal klopte met 6-4, 3-6, 7-6 (11/9), 3-6 en 10-8. In de finale wacht Kevin Anderson

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws