Belgische Fed Cup-team houdt nog extra troefkaart achter de hand
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

An-Sophie Mestach zou graag nog eens deel uitmaken van Belgisch Fed Cup-team

Belgische Fed Cup-team houdt nog extra troefkaart achter de hand
Foto: © photonews

Mertens, Van Uytvanck, Flipkens en Bonavonture maakten in april deel uit van het Fed Cup-team dat met glans Italië versloeg. In de volgende ontmoetingen kan er ook nog naar iemand anders gekeken worden. Ook An-Sophie Mestach zou graag nog eens in de Fed Cup aantreden.

In het verleden werd An-Sophie Mestach al meermaals ingezet in het dubbelspel. "Als het over dubbel gaat, kan ik ook een meerwaarde zijn voor het Fed Cup-team. Dat heb ik al bewezen", zegt Mestach aan Tenniskrant. Onze landgenote kende in 2018 een ongelukkige start door de waterpokken, maar is er nu weer bovenop.

"Het heeft even geduurd vooraleer ik fysiek terug in orde was. Ik speelde heel veel matchen die close waren. Mijn niveau is zeker degelijk. Stap voor stap zoeken we naar de juiste resultaten. Het is de bedoeling om verder te groeien." Mestach is ook van plan om te investeren in haar kwaliteiten als dubbelspeelster. "Ik ben nu iets meer aan het dubbelen, maar het is wel het doel om op termijn een vaste partner te vinden."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws