Schoon volk op training: ex-partner van Clijsters en Wimbledon-kampioen gaat sparren met Roland Garros-kampioene

Lleyton Hewitt vergezelt Simona Halep op training in aanloop naar Wimbledon

Schoon volk op training: ex-partner van Clijsters en Wimbledon-kampioen gaat sparren met Roland Garros-kampioene
Foto: © photonews

Het is de gewoonte van de toppers om zo nu en dan een andere grote naam uit te nodigen op training. Het is toch wel een hele bijzondere naam die Simona Halep mocht vergezellen op training. In de aanloop naar Wimbledon trainde de Roemeense samen met Lleyton Hewitt.

Het toont alvast de ambitie van Halep om na Roland Garros ook het derde grandslamtoernooi van het jaar op haar naam te schrijven. Hewitt won Wimbledon immers in 2002 en stond destijds bekend als een echte grasspecialist. De actieve loopbaan van de Australiër is trouwens nog niet voorbij, want hij dubbelt nog altijd op de ATP-tour.

Simona Halep was alvast in de wolken dat ze met Hewitt een balletje mocht slaan op training. "Heel erg bedankt voor de training, Lleyton. Het is geweldig hoe goed je speelt en hoe gemakkelijk je het laat lijken. Ik was kapot op het einde", bekende de nummer één van het damestennis.

EX-SPELER DOET MEE

Ze bedankte ook nog Darren Cahill om dit te organiseren en ex-proftennisser Andrei Pavel om mee te doen. Halep amuseert zich alvast op de banen van Wimbledon. Misschien een gunstig voorteken voor de prestaties die volgende week moeten volgen?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws