Flipkens uit ongenoegen over gang van zaken in Parijs: "Heb het hier altijd een beetje een circus gevonden"

Redactie
| 0 reacties
Flipkens uit ongenoegen over gang van zaken in Parijs: "Heb het hier altijd een beetje een circus gevonden"

Kirsten Flipkens moest in haar tweede ronde het onderspit delven tegen de Russische Daria Kasatkina, maar de voorbereiding op dat duel had heel wat voeten in de aarde. "Ik begrijp de programmatie hier niet", klaagt Flipkens.

Flipkens (WTA 65) haar duel tegen Kasatkina was op baan 1 geprogrammeerd. Maar door het uitlopen van de match van Alexander Zverev moest 'Flipper' eerst naar baan 5 en daarna naar baan 9 uitwijken. "Ik begrijp de programmatie hier niet", aldus Flipkens in HLN. "Laatste match op een baan met drie mannenwedstrijden voor ons, dan weet je dat het niet gaat lukken, hé."

"Ik heb het hier altijd al een beetje een circus gevonden", vervolgt ze. "Ik snap ook niet waarom ze hier geen lichten hebben. Ze investeren zoveel, maar daarvoor is er blijkbaar geen geld."

"Dit was één van mijn beste jaren sinds lang"

Ook over haar duel tegen Kasatkina (3-6, 3-6) had 'Flipper' nog iets te zeggen. "Ik had gehoopt er iets meer uit te halen. Niet winnen, maar als je maar op 80 procent bent kan je die kleine kansjes niet verzilveren tegen het nummer 14 van de wereld."

"Nu, ik denk wel dat ik met opgeheven hoofd het gravelseizoen achter mij mag laten. Dit was één van mijn beste jaren sinds lang. Ik kijk dan ook met veel vertrouwen naar het grasseizoen", besluit de Molse. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws