Federer is niet alleen, opnieuw zegt topspeler af voor Roland Garros

Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties
Federer is niet alleen, opnieuw zegt topspeler af voor Roland Garros

Vandaag worden reeds de eerste kwalificatiematchen op Roland Garros afgewerkt. Wie er de komende twee weken in Parijs zeker niet zal bij zijn, is Milos Raonic. De Canadese topper moet afhaken wegens een knieblessure.

Milos Raonic heeft in 2018 nog geen reden gehad om te vieren. Hij stond nog in geen enkel toernooi in de finale. Het is toch al vier jaar geleden dat Raonic nog eens zo lang moest wachten om in een gooi te doen naar toernooiwinst. Ook op Roland Garros zal het er dus niet van komen.

WEDEROPTREDEN OP WIMBLEDON

De voormalig nummer vier van de wereld heeft al een tijdje last aan de knie en heeft besloten om Roland Garros te laten schieten. Raonic hoopt zijn werderoptreden te maken op Wimbledon. Daar behaalde hij ook zijn beste prestatie in een grandslamtoernooi met een finaleplek in 2016. Op Roland Garros was zijn beste resultaat een kwartfinale in 2014.

Raonic is zeker niet de enige grote naam die ontbreekt in Parijs. Eerder paste niemand minder dan Roger Federer al voor het volledige gravelseizoen en moest ook Jo-Wilfried Tsonga afzeggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws