Rusedski is zeker: "Supertalent kan Nadal niets maken"

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Rusedski is zeker: "Supertalent kan Nadal niets maken"
Foto: © photonews

De 21-jarige Alexander Zverev maakt steeds meer naam na zijn toernooizeges in München en Madrid. Velen zien in hem stilaan dè uitdager van Rafael Nadal op Roland Garros. Volgens ex-tennisser Greg Rusedski hoeft de koning van het gravel zich echter geen zorgen te maken.

Nadal had wekenlang geen kind aan zijn tegenstanders en haspelde zijn wedstrijden af alsof het trainingspartijtjes waren. Tot de Spanjaard in Madrid in de halve finales verloor van Dominic Thiem. Diezelfde Thiem verloor in de finale van Zverev. Greg Rusedski, tijdens zijn eigen tennisloopbaan ooit nummer vier van de wereld, fungeert dezer dagen als analist en voorspelt een ander scenario voor Roland Garros.

NOG NIET GOED GENOEG

"Nadal zou Zverev veel meer ballen laten slaan. Vanuit een diepe positie retourneert Nadal veel beter dan Thiem", zegt Rusedski aan Sky Sports. "Ik denk niet dat het tennis van Zverev al goed genoeg is voor Roland Garros. Misschien is het goed genoeg als je slechts twee sets moet winnen, maar niet in een wedstrijd naar drie gewonnen sets."

Toch heeft Rusedski ook lof voor Zverev. "Iedereen praat over zijn potentieel om ooit nummer één van de wereld te worden. Hij is wereldklasse."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws