Van Uytvanck knalt in drie sets voorbij sterke Amerikaanse
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Van Uytvanck knalt in drie sets voorbij sterke Amerikaanse
Foto: © photonews

Alison Van Uytvanck heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van de kwalificaties van het WTA-tornooi van Rome. De Belgische rekende in drie sets af met een strijdende Mattek-Sands.

Van Uytvanck pakte de eerste set nipt met 7-5, maar kreeg van de flamboyante Amerikaanse in de tweede set een 6-1 om de oren. Het was dus even resetten geblazen voor die beslissende derde set.

Daarin krikte Van Uytvanck haar niveau opnieuw op en ze haalde het ook met ruime 6-1 cijfers. Zo mag ze tegen de Chinese Wang (WTA-64) strijden om een plekje op de hoofdtabel.

Mattek-Sands teruggeslagen na horrorblessure

Wie Bethanie Mattek-Sands zegt, moet meteen terugdenken aan haar vreselijke blessure in het enkelspel in Wimbledon. Haar knie draaide volledige de verkeerde kant uit. Ze lag op koers om met dubbelpartner Safarova de grote grandslam te pakken, Wimbledon was het laatste grandslam-tornooi dat ze nog niet won.

Bekijk hieronder nogmaals de beelden van toen. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen en het bevat schokkende elementen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws