Haalt Britse klepper hèt toernooi van zijn dromen nog?
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Andy Murray mist mogelijk Wimbledon en het hele grasseizoen

Haalt Britse klepper hèt toernooi van zijn dromen nog?
Foto: © photonews

In de aanloop naar Wimbledon vorig jaar kreeg Andy Murray last aan zijn heup. Stilaan komt ook de editie van dit jaar in het gedrang. Zijn comeback is in principe voorzien voor het toernooi van Rosmalen, maar de kans is groot dat hij het volledige grasseizoen aan zijn neus ziet voorbijgaan.

Al twee keer moest Andy Murray een aangekondigde comeback afbreken. Eerst op de US Open en daarna in januari op de Australian Open. Nadien ging hij in Melbourne onder het mes. Vorige week dinsdag werd de lijst bekendgemaakt met spelers voor Queen's. De naam van Murray staat daarop, maar alle voortekenen wijzen erop dat hij niet tijdig speelklaar geraakt.

MURRAY NIET OP TRAINING

Deze week was er immers geen spoor van Murray op training. Bovendien postte zijn coach Jamie Delgado een foto op Twitter nadat hij een balletje sloeg met Tim Henman en niet met Andy Murray.

De toernooien van Rosmalen en Queen's lijken allebei in het gedrang komen. Indien Murray niet snel zijn wederoptreden kan maken, gaat zelfs Wimbledon een probleem worden. Dat zou uiteraard zonde zijn, want Murray vervulde de hoop van alle Britten al twee keer door Wimbledon in 2013 en 2016 te winnen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws