Rotterdam verwelkomt Roger Federer, maar ziet een andere opvallende naam afhaken
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Kyrgios haakt af voor ATP-toernooi van Rotterdam

Rotterdam verwelkomt Roger Federer, maar ziet een andere opvallende naam afhaken
Foto: © photonews

Volgende week staat in Rotterdam het ATP-toernooi op het programma. Het toernooi is verheugd dat Roger Federer naar de Nederlandse havenstad afzakt, maar een andere opvallende naam haakt af.

Nick Kyrgios moet door een elleboogblessure forfait geven voor het ATP-toernooi van Rotterdam. "Ik keek er heel erg naar uit om mijn debuut in Rotterdam te maken voor het geweldige Nederlandse publiek waar ik zoveel over gehoord heb", vertelt Kyrgios.

In 2019 wél?

"Helaas heb ik mijn elleboog geblesseerd tijdens de Davis Cup in Brisbane. Ik heb geprobeerd alles te doen wat ik kan om te spelen en heb mijn terugtrekking zo lang mogelijk uitgesteld, maar helaas kan ik niet spelen", aldus de Australiër. "Ik wens Richard (Krajicek, red.) en het organiserende team het allerbeste voor een fantastisch evenement en ik hoop dat ik in 2019 eindelijk naar Rotterdam kan komen."

Viktor Troicki (ATP 67) neemt de plaats van Kyrgios in. Vorig jaar kon de Australische 'bad boy' er ook niet bij zijn in Rotterdam. Toen verkoos hij de NBA All Star Game boven een deelname in Rotterdam.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws