Ook ploegmaats Goffin zijn er klaar voor: "Geen twijfels meer, dit wordt één groot feest"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Ook ploegmaats Goffin zijn er klaar voor: "Geen twijfels meer, dit wordt één groot feest"
Foto: © photonews

"David Goffin zal zijn twee enkelspelen móéten winnen", luidde het bij Roger Federer als hem naar zijn mening over de Davis Cup-finale gevraagd werd. Maar ook de drie andere tennissers zijn er klaar voor.

Steve Darcis(ATP-76) kan altijd iets meer in de Davis Cup. "De druk zal enorm zijn en er zal heel veel volk zijn. Maar het is voor deze momenten dat we tennis spelen. Het wordt dit weekend één groot feest. Na Antwerpen heb ik niet meer gespeeld door pijn aan mijn elleboog. Ik heb me goed laten verzorgen en ben er klaar voor. Ik voel me goed en heb geen twijfels meer", geeft hij aan bij Sporza.

De baan is in ons voordeel

Dubbelspecialist Ruben Bemelmans(ATP-118) ziet een voordeel: "De baan is top en er kan veel snelheid gemaakt worden. Voor onze speelstijl is dat een voordeel. De Fransen hebben gezien waartoe Goffin in staat is, maar toch blijven ze favoriet en dat weten ze ook. Ze hebben een bredere kern in het enkel- en het dubbelspel."

Arthur De Greef(ATP-181) kijkt vooral zijn ogen uit: "Alles is hier 4x groter dan gewoonlijk. Zo'n stadion heb ik nog nooit gezien, toch niet om zelf in te tennissen. Ik voel me goed en heb goed getraind. De Fransen hebben twee à drie weken niet gespeeld, Goffin wel. Op dat vlak hebben we dus een klein voordeel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws