Vraagtekens rond Goffin: "Pijn aan de knie, maar we werken er dag en nacht aan"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Vraagtekens rond Goffin: "Pijn aan de knie, maar we werken er dag en nacht aan"
Foto: © photonews

De voorbereiding van het Belgische team op de halve finale van de Davis Cup tegen Australië loopt niet van een leien dakje. Vooral voor David Goffin, de beste Belg ooit, is het afwachten.

Hij haalde op de US Open dan wel de vierde ronde, comfortabel was het niet. De tendinitis aan zijn knie is nog altijd niet verholpen. "Ik heb maandag een balletje geslagen op de baan en zal dat dinsdag nog eens doen", aldus Goffin in Het Laatste Nieuws.

"Ik heb nog wel wat pijn aan mijn knie, net zoals in Amerika, maar we werken er 24 uur per dag aan en dat zorgt natuurlijk voor een snellere heling. En ik heb nog een paar dagen tot de wedstrijd begint."

In Amerika was het erger, op hardcourt, hopelijk voel ik dit weekend meer zekerheid

Vrijdag moet hij immers al aan de bak. "Ik hoop dat ik het maximum kan geven op vrijdag. Zelfs met pijn hoop ik dicht tegen de 100 procent te zijn. Ik heb wat last bij verre of explosieve loopbewegingen en bij het afduwen bij de service."

"In Amerika was dat nog erger omdat op hardcourt de schokken harder aankomen. Ik hoop alleszins dit weekend iets meer zekerheid te voelen dan tijdens die tournee", sloot hij af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws