Nieuwe samenwerking tussen Yanina Wickmayer en Kim Clijsters

Redactie
| 0 reacties
Nieuwe samenwerking tussen Yanina Wickmayer en Kim Clijsters
Foto: © photonews

Kim Clijsters zal in de tweede week van de US Open te zien zijn op een toernooi voor tennislegendes, maar ook in de eerste week zal ze al in New York aanwezig zijn. Ze zal er Yanina Wickmayer begeleiden.

Een vriendendienstje volgens Clijsters zelf. "Ik doe dat puur uit vriendschap", klinkt het bij Sporza. "Het is ook niet de eerste keer dat ik haar help. We kunnen het zeer goed met elkaar vinden", aldus de drievoudige winnares van de US Open.

Kerber en Konta favorieten

Wie ziet Clijsters als de topfavoriete bij de vrouwen? "De US Open is fysiek zeer zwaar, want de ondergrond is zeer belastend. Je moet een goed voetenspel hebben, in staat zijn om snel te bewegen en goed kunnen afduwen. Angelique Kerber is zo'n speelster, net als Johanna Konta."

"Door de afwezigheid van Serena Williams zal het net als Wimbledon een open toernooi worden. Veel speelsters zullen in hun kansen geloven. Maria Sharapova zal voor het eerst opnieuw deelnemen aan een grandslamtoernooi en ik ben benieuwd om haar aan het werk te zien", besluit Clijsters.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws