Eerste blessure-update van onfortuinlijke David Goffin bekend
Redactie
| 0 reacties

Vrees voor zware enkelblessure bij Goffin, maar géén gescheurde ligamenten

Eerste blessure-update van onfortuinlijke David Goffin bekend

Het was een pijnlijk moment voor alle Belgen. David Goffin ging in zijn partij tegen Horacio Zeballos onderuit tegen een regenzeil en moest de strijd staken door een enkelblessure. De ligamenten zouden alvast niet gescheurd zijn.

"Het is een jammerlijk voorval tijdens een wedstrijd, iets wat elke speler weleens meemaakt tijdens zijn carrière", zegt toernooidirecteur Guy Forget. "We kunnen de zeilen ook niet op 15 meter van het speelveld leggen. Er zijn courts die nog kleiner zijn. David vertelde me zelf dat het een ongelukkig accident was."

De teleurstelling was enorm bij de Luikenaar. "Hij was erg ontgoocheld, vooral omdat hij een zware blessure vreest aan zijn enkel. Zijn coach kon het al iets meer relativeren en hoopte op niet meer dan een (zware) verstuiking. Het is heel spijtig dat we op deze manier afscheid moeten nemen van een vriendelijke speler zoals David", aldus Forget.

Géén gescheurde ligamenten

Sporza-man Dirk Gerlo kwam alvast met een eerste update na de MRI-scan. Goffin zou alvast zijn ligamenten niét gescheurd hebben en dat is uiteraard goed nieuws.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws