Wickmayer positief over komende weken na nederlaag: "Kijk er al naar uit om geen 150 ballen in een rally te slaan"

Redactie
| 0 reacties
Wickmayer positief over komende weken na nederlaag: "Kijk er al naar uit om geen 150 ballen in een rally te slaan"

Yanina Wickmayer ging dinsdagavond op Roland Garros al in de eerste ronde onderuit tegen de Russische Daria Kasatkina. Onze landgenote is nog maar net terug na een polsblessure, maar kijkt al uit naar het grasseizoen.

"Ik heb me niets te verwijten, had de juiste tactiek en heb alles gegeven op de baan, maar op de sleutelmomenten miste ik een tikkeltje vertrouwen om tegen zulke speelsters het verschil te maken", zei Wickmayer na haar nederlaag bij HLN.

Toch bekijkt Wickmayer het positief. "Na enkele weken dat ik mijn backhand niet kon gebruiken voel ik de slag weer tiptop", vervolgt ze. "De linkerhand is ook weer aangesterkt. De timing van mijn terugkeer na dat letsel was nu eenmaal niet perfect, op een ondergrond waar ik sowieso al geen grote fan van ben."

Pols in orde

Ze heeft nog nauwelijks last van haar pols en kan zich voorbereiden op het grasseizoen. "Maar nu voel ik niets meer aan mijn pols en kan ik opnieuw voluit trainen. Dat is positief in de aanloop naar het grasseizoen. Daar kijk ik wel naar uit: alleen al het feit dat ik geen 150 ballen meer ga moeten slaan in een rally is super", besluit Wickmayer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws