Sharapova is bijna terug na vijftien maanden schorsing, maar heeft intussen niet stilgezeten

Redactie
| 2 reacties
Sharapova is bijna terug na vijftien maanden schorsing, maar heeft intussen niet stilgezeten

Maria Sharapova keert eind april na een dopingschorsing van vijftien maanden terug in het WTA-circuit. De Russin staat al sinds begin 2016 aan de zijlijn, maar heeft intussen niet stilgezeten.

De vijfvoudige grandslamwinnares gebruikte de verplichte rust (door haar dopinschorsing) om dingen te doen waar ze als profspeelster te weinig tijd voor heeft, zo vertelde Sharapova op de Russische televisie. "Ik heb de voorbije twaalf maanden veel kunnen nadenken, veel boeken gelezen. Ik ben op vakantie geweest naar Kroatië. Het was er heel erg fijn. Nieuwjaar bracht ik door in Hawaï. Eindelijk heb ik het eens echt kunnen vieren", vertelde de 29-jarige Russin.

"Ik ben ook voor het eerst als toeriste naar Londen gegaan. Tijdens Wimbledon zie je bijna niets van die grote stad." Sharapova volgde daarnaast lessen aan de prestigieuze Harvard Business School en zette zich ook aan het schrijven. "Ik heb een biografisch boek geschreven. Het wordt in september uitgegeven in het Engels, daarna volgt een Russische versie", vervolgde de ex-nummer 1 van de wereld. "Om in vorm te blijven, heb ik mij ook aan het boksen gewaagd. Dat was nodig want ik moest in vorm blijven. Het was super want ik beeldde mij bepaalde mensen in, terwijl ik aan het trainen was."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws