Duitsland met vertrouwen tegen Goffin en co: "Ik geloof dat mijn broer hem kan verslaan"

Redactie
| 0 reacties
Duitsland met vertrouwen tegen Goffin en co: "Ik geloof dat mijn broer hem kan verslaan"

Volgende week gaat ons land op bezoek in Frankfurt voor het Davis Cup-duel met Duitsland. Eén van de verrassingen van de Australian Open, Mischa Zverev, ziet het duel alvast met vertrouwen tegemoet.

Mischa Zverev (ATP 50), de oudere broer van toptalent Alexander Zverev (ATP 24), schakelde in Melbourne onder meer Andy Murray (ATP 1) uit. Nu kijkt hij met vertrouwen uit naar het duel in de Davis Cup tegen David Goffin en co, hoewel Goffin nog niet zeker is van deelname in Frankfurt.

"Goffin heeft hier opmerkelijk goed gepresteerd. Het is dus delicaat om een pronostiek te geven", citeert HLN Mischa Zverev. De oudste van de broertjes denkt wel dat de jongere broer Goffin het vuur aan de schenen kan leggen. "Ik geloof dat mijn broer hem kan verslaan. Hij deed het vorig jaar al op gravel."

"Spannende ontmoeting"

"Nu wordt de ontmoeting indoor op hardcourt afgewerkt. We zullen zien. Veel kan afhangen van het dubbelspel, maar ik weet nog niet welk paar we in stelling zullen brengen. Tot dusver heb ik alleen met mijn broer gespeeld, niet met Kohlschreiber of Struff. Het is afwachten. Ik denk dat het een heel spannende ontmoeting kan worden", besluit Zverev.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws