Volgende tegenstander van Darcis kent onze landgenoot goed: "Een heel gevaarlijke en complete speler"

Redactie
| 0 reacties
Volgende tegenstander van Darcis kent onze landgenoot goed: "Een heel gevaarlijke en complete speler"
Foto: © photonews

Steve Darcis neemt het in de derde ronde van de Australian Open op tegen Andreas Seppi. De 32-jarige Italiaan knokte zich in de tweede ronde na een thriller voorbij thuisspeler Nick Kyrgios.

Andreas Seppi (ATP 89) knokte zich in de tweede ronde voorbij publiekslieveling Nick Kyrgios (ATP 13). Het werd 1-6, 6-7 (1-7), 6-4, 6-2 en 10-8, Seppi werkte in de slotset bij een 7-8 achterstand een matchbal van de Australiër weg. Vrijdag kruist de 32-jarige Seppi in ronde drie de degens met leeftijdsgenoot Steve Darcis (ATP 71).

Beide spelers kennen mekaar goed, maar stonden op het ATP-circuit nog nooit tegenover mekaar. "We krijgen allebei een unieke kans. We kennen mekaar al lang, Steve is een heel gevaarlijke en complete speler. Ik zal sowieso beter aan de wedstrijd moeten beginnen dan vandaag. Hopelijk recupereer ik goed", verklaarde Seppi, die woensdag meer dan drie uur op de baan stond tegen Kyrgios.

Dit punt van 'bad boy' Kyrgios geven we nog even mee. De Australiër wisselde (alweer) geniale ingevingen af met acties die hem duur te staan kwamen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws