Serena Williams sneuvelt na 88 (!) unforced errors: "Zo kan je nooit een wedstrijd winnen"

Redactie
| 0 reacties
Serena Williams sneuvelt na 88 (!) unforced errors: "Zo kan je nooit een wedstrijd winnen"
Foto: © photonews

Serena Williams werd in het Nieuw-Zeelandse Auckland verrassend uitgeschakeld door Madison Brengle, het nummer 72 van de wereld. Ze legt de schuld vooral bij zichzelf.

Serena Williams heeft geen goed woord over voor haar spel tegen Madison Brengle in de tweede ronde van het WTA-toernooi in Auckland. Het Amerikaanse eerste reekshoofd werd verrassend uitgeschakeld met 4-6, 7-6 en 4-6. Ze maakte liefst 88 unforced errors.

"Volgens mij heb ik nog nooit in mijn loopbaan 88 onnodige fouten gemaakt. Ik kan het googlen, maar ik weet het zo goed als zeker. Het is echt veel te veel. Zo kan je nooit een wedstrijd winnen", was Williams eerlijk op de site van de WTA.

Frustrerend rendement

Williams pakte weliswaar de tweede set na een tiebreak, maar dat zorgde er niet voor dat ze beter ging tennissen. "Ik ben nooit echt in mijn ritme gekomen. Het rendement van mijn returns was laag en dat is frustrerend."

Serena Williams maakte in Auckland haar rentree na een rustpauze van vier maanden om te herstellen van een schouderblessure. Ze bereidt zich voor op de Australian Open. Dat Grand Slam-toernooi begint op 16 januari in Melbourne

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws