Kvitova bijt van zich af na laffe aanval: "Je kan je beter aangeven, ze krijgen je sowieso te pakken"

Redactie
| 0 reacties
Kvitova bijt van zich af na laffe aanval: "Je kan je beter aangeven, ze krijgen je sowieso te pakken"

Petra Kvitova staat maanden aan de kant nadat ze moest geopereerd worden aan haar linkerhand. De Tsjechische toptennisster liep zware snijwonden op na een aanval van een messentrekker, maar bijt nu van zich af.

De 26-jarige Petra Kvitova heeft haar vechtlust, die haar ook kenmerkt op de court, teruggevonden. Zo heeft ze een duidelijke waarschuwing in huis voor haar aanvaller die "zich maar beter kan aangeven".

"Ik kan me jou nog perfect herinneren en heb je zo gedetailleerd beschreven dat je je maar beter zelf kan aangeven bij de politie. Ze krijgen je sowieso te pakken", waarschuwt ze haar aanvaller in de Tsjechische media. Enkele dagen geleden werd Kvitova in haar woning in Prostejov aangevallen door een messentrekker.

Die takelde haar zo zwaar toe aan haar linkerhand (haar tennishand) dat de tweevoudige Wimbledon-winnares na een langdurige operatie liefst zes maanden aan de kant moet blijven. De zoektocht naar de dader draait al op volle toeren, nu de politie een robotfoto op basis van Kvitova's getuigenis heeft verspreid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws